Happy Viewing ~Jenn~


My name: Jennifer Md Jalil
My Fotopage: http://kucute.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Mama Aiman Dan Airil
Latest entry:Pindah ke Rumah Baru
Assalamualaikum, Lama tak update citer, sebenarnya kitorang dah pindah ke rumah baru http://lamanqaseh.blogspot.com/ sudi-sudilah singgah ke rumah baru kami ni yer.... View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
Nik Raihan Nik Omar
Latest entry:The comeback!
After almost 4 months being abandoned, finally I've got something to be updated here. Hehehehehe.... nampak sangat aku ni malas nak maintain! Anyway the pics were taken at our home sweet home. The brotherhood style. Enjoy... View this Fotopage entry
Solat apa seksi sangat ni???
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anakĀ²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
Juliaty Zakaria
Latest entry:My Blog
Guys, Feel Free to visit my Blog : http://juliatyz.blogspot.com. From now on, I think I'll update my blog more frequent compared to my FP. Happy Reading ;) View this Fotopage entry
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
fisha aka uglysister
Latest entry:Rehab @ Pangkor (26-28 Jan 2009)
After a terrible fever that lasted a whole week, I figured I needed to relax and have some rehab time in Pangkor Island, Perak. It was considered a last minute getaway coz we didn't plan for it with my being sick and all the previous week. So on Sunday afternoon, after waiting for Bai to finish some of his work (that seemed to last for hours!), we packed quickly and left the house at 6pm. We reached Lumut at about 9pm and after dinner, looked everywhere for hotels but to no success. We drove back out to... View this Fotopage entry
Mauze Yuzee Noor
View this Fotopage latest entry
Efah Sufizal
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri 2008
Selamat Hari Raya untuk semua... Maaf zahir batin. View this Fotopage entry
Wan Haida Wan Annuar
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri
Sempena Bulan yang mulia ini Mama ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir & Batin andai tersalah kata terkasar budi tersinggung dihati.....kepada semua kengkawan yang mama kenal @ FP Mommies dan tak lupa juga kawan-kawan rapat mama.....:-) Hope that this year will bring you joy and more blessings to all of you... Lastly, berhati-hati di jalan raya...semoga perjalanan balik dan kembali selamat... Thanks to http://shafiqakram.fotopages.com(Adik Shafi... View this Fotopage entry
TQ to Zai Kulim & Family for the raya card...:)
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Norhalina Senan
Latest entry:Pindah
Start from today...segala cite karut marut aku telah dipindahkan ke http:alynizam.blogspot.com so welcome to my new home... :-D View this Fotopage entry
SESI MELELEH..SAYU HATI BEB TIME NI...
ARISSARIZ our precious
Latest entry:KunG Fu PaNDa, Sara DapAt aDIk & MomMIe's GatHEriNg
3 updates in a row! Biasa la umikan ;-) ;-) Sabtu, 21 Jun, 11am Tengok Kung Fu Panda @TGV KLCC Since umi dah janji dengan kakak nak bawak tengok cerita ni, so Umi pun book tiket online, abah kata elok la tengok the earliest show, orang pun belum ramai, car park pun belum penuh. So, anak-anak umi pukul 9 dah bangun, siap-siap, around 9.45 dah keluar rumah. Nak kena kejarkan tiket dah book online tu la, kena ambil 45 minutes before the show starts. Sampai KLCC dalam pukul 10.10 pagi, terus tuju ke TGV... View this Fotopage entry
Fadil Othman
Latest entry:Mulai Saat Ini
IP Address: 62.219.18.18 IP Location: Israel Website Status: active Server Type: squid/2.5.STABLE14 Alexa Trend/Rank: 1 Month: 6,840 3 Month: 5,959 Page Views per Visit: 1 Month: 4.52 3 Month: 4.21 Cache Date: 2008-05-08 00:15:35 MST mulai saat ini aku akan bertukar ke http://delphoto.multiply.com/photos utk koleksi gambar2 aku View this Fotopage entry
Najha Johari
Latest entry:Aliff 2nd Bithday-31st January 2008(Backdated Entry)
http://www.glitterfy.com/() Ni gambar birthday Aliff yg ke 2thn. This year mmg x buat besar sgt pun since masa tu Bonda baru early pregnancy . so mmg time ni tgh penat sgt n banyak kerja lak tu. So we decided just buy him a Spiderman cake and celebrate kat rumah with my brother n sister. Apapun Aliff still dapat hadiah birthday from ayah n dada..Happy birthday Aliff!!(dah besar dah anak aku..isk..isk..isk.sedih la pulak) :cry: :cry: Birthday Boy pagi2 with da birthday goodies Birthday boy pose... View this Fotopage entry
Aliff dah x sabar2 nak buka hadiah birthday yer.
Mummy Harith Danial
Latest entry:Boyzone Reunion
wahhhhh..... sonoknya mak...dapat tengok balik Boyzone dalam satu group lepas 8 tahun diorg pecah kan...... merembes mak tengok En. Ronan Keating :horay: ... heheh laki mak harus jealous pasal mak dapat tengok balik bopren lama mak.. dia pun ado neh seblah mak layan gak .. terpaksa sebenarnya pasal minik dia dah kongker remote tv :lol_teethfull: ... babah harus sabar yek bini yang neh ober eksited neh :lol_teethfull: .. heheh suma lagu faberet mak kuar balik nehhh... nanges mak :cry: ... ingat balik z... View this Fotopage entry
hasilnya.. pesen apa plak kali nih.. tatau tanyer amoi tu..
peja ghazali
Latest entry:Pantai Penarik..
on the way back from KB..for raya haji and wedding adik aku..chek chik :D nk jadi citer..tananh runtuh dkt gua musang..jalan tutup blabla..then amik jalan jauh.. KB-KT-Ktn-KL..12 hrs driving..gilerr!! stop dinner @pantai penarik.. :D View this Fotopage entry
line out lagi..
lady ryna
Latest entry:1 SyaWaL@PeNanG
Alhamdulillah...1st time ummi&daddy raya ngan our beLoVed DoTter-Irdina Batrisya kat h'town ummi (Penang).Bestnye eiSya dpt pakai bj kurung & dpt duit raya,heheheeee... View this Fotopage entry
eppy family-close up
fadil othman
Latest entry:Engagement Day : Shima
View this Fotopage entry
Diana Yusop
View this Fotopage latest entry
aaa aaa
View this Fotopage latest entry
Anis ar
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016